Objectiu: omplir el Monumental de solidaritat amb l’Índia

Els Capgrossos organitzen aquest dissabte una gala solidària

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 04 abril 2014 11:36

Cultura 2013, Filippo landini

Els Capgrossos de Mataró portaran els seus castells, aquest estiu, a l’Índia sent la tercera colla castellera que participarà del Festival dels “govindes”, una mena de castellers naturals de Thane, a la rodalia de Mumbai.

La colla hi preveu desplaçar unes 150 persones però no vol limitar l’experiència a un simple viatge més, sinó que han decidit bolcar-se amb aquest país organitzant, aquest dissabte 5 d’abril, una gala solidària que duu per nom ‘Tu/Tots per l’Índia’. L’entrada per a aquest espectacle, que començarà a les set de la tarda de dissabte, costa 5 euros i també hi ha la possibilitat d’adquirir localitats de fila zero. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer.

Per l’escenari del Monumental hi passaran, dissabte a partir de les 19h, grups i artistes com Filippo Landini, David Moreno, Ariadna Bonet, Leds, el Mag Nil, Gino Diamantini Sher-e-Punjab Bhangra Group, Escola de Ball “+QBall”, Escola de Salsa “Café de la Habana”, Bruixes de Burriac, Marlai Acoustic i Domiti.