INsomnes presenta a Can Gassol el seu nou espectacle ‘Hebe’

Les ballarines Carla Pérez i Barbara Martin actuen dins el cicle ‘Fet a Mataró’

  • Redacció
  • Divendres, 31 Gener 2014 00:00

Cultura 2013, Insomnes

El cicle ‘Fet a Mataró’ que se celebra a Can Gassol serà el testimoni d’excepció, aquest diumenge a la tarda, de l’estrena del nou espectacle de la companyia iNsomnes. L’espectacle es diu ‘Hebe’.

Es tracta d’un espectacle de dansa en què el moviment és el llenguatge principal. Explica el viatge agonitzant i absurd de dues criatures externes a la realitat perfecta de l’existència. Una realitat de la qual és impossible escapar. Un cicle vital: néixer, viure i morir; dissenyat minuciosament per fer-nos únics, però que no s’adapta al seu desig de romandre sempre joves. Hebe és la filla de Zeus. Deessa de la joventut, criatura eterna, la nena amb centenars d’anys. Així és com voldrien veure’s per sempre les protagonistes d’aquest espectacle.

INsomnes
INsomnes és un dels noms propis emergents dins la dansa mataronina. Es tracta de la companyia del dúo que formen Carla Pérez i Bàrbara Martin. En aquesta ocasió ballen música original de Julián Saldarriaga i Anaïs Pascual, Àngel Martín posa la veu en off i M.Teresa Mauri signa el vestuari.