Fira del Bolet, Segona oportunitat

Durant tot el cap de setmana, a la Plaça de l'Ajuntament

  • Redacció
  • Dijous, 05 Desembre 2013 12:49

Bolets

La Plaça de l’Ajuntament acull aquest cap de setmana la Fira del Bolet i el producte de tardor. Es tracta d’una mostra suspesa fa tres setmanes a causa de les inclemències meteorològiques i que portarà a Mataró diversos expositors especialitzats en bolets.

Es tracta d’una bona oportunitat per trobar bon producte en una temporada que no ha estat especialment bona pels boletaires i els marxants que en venen. Tot i això, molt sovint en aquest tipus de mostra s’acostuma a trobar aquells exemplars més difícils de caçar pels boscos propers: els amants de bolet tenen una cita fixa.

Tradicionalment aquesta Fira es convoca a inicis de novembre però la pluja intensa va fer ajornar la Mostra per quan és tradicional –coincidint amb l’exposició de bolets que anualment acull el Museu de Mataró– i s’ha hagut d’esperar a aquest pont per tenir una segona oportunitat.

Abans que la Plaça de l’Ajuntament aculli la nova fira de Nadal que els següents caps de setmana subsituirà l’antiga mostra dels ‘hippies’ toca frenar una mica el temps, recordar que encara som a la tardor i donar una darrera oportunitat als bolets.

ACTES
Fira-mercat de Tardor


Data:
Dies 6, 7 i 8 de desembre

Horari:
De 10h a 21h

Lloc:
Plaça de l’Ajuntament (Mataró)

Organitza:
Mercats d’Abans i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró