Celobert, una història recuperada però de màxima actualitat

Josep Maria Pou recupera el text de David Hare que ja va triomfar el 2003

El muntatge ‘Celobert’ arriba aquest cap de setmana al Teatre Monumental de Mataró. Josep M. Pou és qui s’ha encarregat de recuperar-la i també de protagonitzar-la. El muntatge, amb el text recuperat de David Hare, ja va triomfar l’any 2003 i l’objectiu és que la tornin a veure els qui la va entusiasmar, però també les noves generacions que s’han afegit al teatre.

Pou pretén fusionar una història de dos personatges que s’han estimat molt i que encara tenen coses a dir-se per tancar ferides del passat, amb una confrontació ideològica del capitalisme contra el progressisme. Una història política que, per tant, té una vessant molt actual.

Segons va explicar el mateix Josep M. Pou durant la presentació de l’obra, “és un text fantàstic, que s’emmarca amb l’anomenat teatre d’idees i de debat: tracta la injustícia social, la dicotomia dreta i esquerra entre dues persones, amb dos conceptes diferents del món”. Josep M. Pou s’acompanya del jove Jaume Madaula i de Roser Camí en aquest muntatge  que es podrà veure al Teatre Monumental demà dissabte dia 1 de desembre a la nit.