Raimon és el cap de cartell del 3r Cicle de Músiques Tranquiles

Calima, Lídia Pujol, Perdo Javier Gonzàlez o Roger Mas, altres noms

En Raimon, el que agrada als avis, als pares i als nens. En Raimon, el de sempre, el d’Al Vent, el de Diguem no, sí, en Raimon. Inconfusiblement el cantautor de Xàtiva serà el gran protagonista del 3r Cicle de Músiques Tranquil·les, que la Casa de la Música Popular va donar a conèixer fa uns dies. Així se segueix l’exemple de l’any passat, quan Lluís Llach va ser el referent del cicle que enguany confia en el mític cantautor i poeta per omplir el Teatre Monumental el proper dissabte 9 de febrer.

 

No serà l’únic pol d’atenció, ni molt menys, el Músiques Tranquiles pinta bé amb altres noms d’avantguarda com Lídia Pujol, Conchita i Dani Flaco que actuaran a Privat, el flamenc de Calima que arribarà amb un grammy llatí a la butxaca, el cantautor català Roger Mas o el sublim guitarrista Pedro Javier González.

Arcàdia, Privat, Casal, Monumental i ClapEl Músiques Tranquiles s’espandeix per la ciutat tot i que concentra gran part de les activitats al Clap. L’Arcàdia Cafè Cultural no s’està de programar jazz amb Astrolab Trio, Qui és l’últim i Guillem Callejón Trio, a més d’un altre concert d’indie. Privat, per la seva banda, cobrirà la part més comercial amb Conchita i Dani Flaco en la sala més selecta de la ciutat, musicalment parlant. El Monumental acollirà a Raimon i també a Lídia Pujol i el Casal del carrer Bonaire no queda descuidat i hi actuarà, com a cloenda, Pedro Javier González, un guitarrista tan imprevisible com garant de concert d’excepció.

Calima i Roger Mas, dels més esperatsEl Clap, per la seva banda, acollirà diferents concerts dels que els més esperats seran, sense dubte, els de Calima i Roger Mas. Calima és una formació de flamenc fusió que van presentar-se fa cosa de dos anys a la mateixa sala en el seu primer bolo però ara vindran com a grup de referència en el flamenc, amb un grammu llatí a la butxaca, i amb el segell de qualitat que Juanlu, fundador d’Ojos de Brujo els hi ofereix. Ja van tocar a la Sardinada Flamenca, les passades Santes. L’altre gran concert al Clap també serà dels darrers i és el que oferirà el cantautor català Roger Mas el 15 de març, presentant nou treball.

El Cartell del Músiques Tranquiles

23 Dijous, 10 de gener. ArcàdiaAstrolab TrioDivendres, 11 de gener. PrivatConchitaDissabte, 19 de gener. Teatre MonumentalLídia Pujol

Dijous, 24 de gener. ClapTata 4 Now / WalaDijous, 7 de febrer. ArcàdiaQui és l’últimDivendres, 8 de febrer. ClapThe league of crafty guitarristsDissabte, 9 de febrer. Teatre MonumentalRaimonDijous, 14 de febrer. ClapGuillermo Klein & Jorge RossiDijous, 21 de febrer. ArcàdiaSuite MomoDissabte, 23 de febrer. ClapCalimaDijous, 6 de març. ClapRamon Escalé QuartetDivendres, 7 de març. ClapTurnez i SesseDissabte, 8 de març. ClapBlai Massó IllamolaDijous,13 d e març. ArcàdiaGuillermo Callejón trioDivendres, 14 de març. PrivatDani FlacoDissabte, 15 de març. ClapRoger MasDissabte, 29 de març. CasalPedro Javier González