Arrenca el DocsBarcelona

Mataró tornarà a formar part de la programació del festival

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 20 Maig 2019 08:45

Cinema 2017/2019, docs barcelona - Cachada

Del 15 al 25 de maig, el festival DocsBarcelona serà l'excusa perfecta per donar a conèixer alguns dels documentals més interessants que s'han fet durant l'últim any arreu del món. Enguany, la cita creix i, a més d'incorporar més seus fora de Barcelona, segueix apostant per Mataró per segona vegada consecutiva.

El municipi ja està preparat per acollir la secció 'DocsBarcelona a Prop', juntament amb onze poblacions més. El primer documental que es podrà veure a la ciutat serà 'Cachada' (dimecres 22 a les 19 h al Cafè de Mar), un film de Marlén Viñayo que arriba directament d'El Salvador i que narra la història de cinc venedores ambulants aficionades al teatre.

El segon llargmetratge porta per títol 'Operació globus' (divendres 24 a les 19 h a l'Espai Gatassa) i explica l'aventura d'en Jou. El documental està firmat per l'Ariadna Seuba i s'ha rodat entre Catalunya i Holanda.

L'última joia del DocsBarcelona a Mataró és 'Avec un sourire, la révolution!' (dimecres 29 a les 19 h al Cafè de Mar), del director canadenc Alexandre Chartrand i la primera producció internacional sobre el Procés.

Les entrades per veure tots tres documentals són gratuïtes.