La dansa, protagonista

'Bobbi Jene', Documental del Mes dins els actes del 8M

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 11 Març 2019 09:04

Cinema 2017/2019, documental del mes-Bobbi Jene

El dimecres 13 de març a les 19h es projecta a la sala d’actes del Cafè de Mar el documental 'Bobbi Jene'. La sorprenent història de la prestigiosa ballarina Bobbi Jene Smith que pren la decisió d’iniciar el seu camí en solitari com a artista, deixant enrere la seva vida tal com la coneixia.
La directora danesa Elvira Lind, explora les profunditats d’una artista que no ha sentit mai por de mostrar la seva vulnerabilitat i que, a la vegada, es manté forta i independent davant dels reptes que es planteja.

Elvira Lind (Copenhaguen, 1981), és directora i productora, coneguda per 'Bobbi Jene' (2017), 'Songs for Alexis' (2014) i la sèrie televisiva 'Twiz & Tuck' (2017). Està casada amb l'actor Oscar Isaac (X-Men , X-Men: Apocalipsis (2016), 'Star Wars: Episodio VIII - Los últimos Jedi '(2017)) des de març de 2017. Tenen un fill.

'Bobbi Jene' és una història d’art, ambició, relacions a distància i la lluita per trobar un estil propi. El retrat íntim d’una ballarina que pretén assolir el clímax de la seva creativitat. Una pel·lícula que explora les profunditats de l’ànima d’una artista amb una sensibilitat excepcional. Serà capaç de deixar enrere la seva vida per crear la seva gran obra?

Com ja és habitual, després de la projecció tindrà lloc un debat sobre el film. En aquesta ocasió seran tres membres del col·lectiu Dans Invitro: Cristina Castellà, Patri Mas i Bàrbara Martín.