Compte enrere pel Mercat del Film

S'hi poden presentar tots els gèneres de ficció de màxim 15 minuts de durada i realitzats o produïts a Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 12 Setembre 2018 17:43

Cinema 2017/2018, mercat del film vol 7

Del 16 al 18 de novembre se celebrarà a Can Gassol la setena edició del Mercat del Film. Aquesta és una jornada de projeccions al voltant del cinema i l’audiovisual que va néixer amb la voluntat de convertir-se en punt de trobada dels creadors audiovisuals locals. Ja s’ha obert el període de convocatòria per participar en aquesta sisena edició.

Es busquen peces de tots els gèneres de ficció i no ficció (curtmetratges, videoart, videoclips, documentals, anuncis, etc.) de màxim 15 minuts de durada i realitzats o produïts a Mataró. La data límit per presentar els treballs videogràfics és el 15 d’octubre.

A la passada edició es van projectar projectes de factura mataronina en diferents formats: websèries, videoclips, curts de ficció, documentals, vídeos de publicitat, entre d’altres, que va permetre copsar el moment actual de la producció local.

Mercat del Film 2018 - clika aquí

El Mercat del Film Vol.7 està organitzat conjuntament per l’associació Hotel Elèctric i el M|A|C de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.