Torna el Cinema a la platja

El 24 de juliol a la platja del Varador es veurà una pel·lícula d'animació infantil independent: 'El nen i el mon'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 12 Juliol 2018 10:27

Cinema 2017/2018, el nen i el monEl dimarts 24 de juliol torna el cicle de Cinema Lliure a la Platja de Mataró amb la projecció de 'El nen i el món' d'Alê Breu, un film d'animació infantil en portuguès subtitulada en castellà, amb una durada de 80 minuts. Mataró repeteix com una de les seus d'aquesta mostra gratuïta de cinema independent, que també arribarà a Barcelona, el Prat i Badalona.

Totes les sessions de Cinema Lliure 2018 començaran a les 21h amb música a càrrec d’iCat per animar l'ambient. Quan s’amagui el sol, perquè la projecció pugui ser òptima, s’emetrà un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Film Festival) i a continuació, es veurà la pel·lícula programada. El film del 24 forma part de la sessió familiar que té per objectiu de convidar les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per iniciar els més petits en el món del cinema independent.

A Mataró també hi haurà pel·lícula el 27 a la nit, el dia dels focs. Per això el film (Patti Cake$) començarà a les 23:30h. Més informació i programació completa al web www.cinemalliure.com