Documental sobre els migrants

Projecció de "Caure del niu" a la Plaça de la Muralla

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 15 Desembre 2017 00:00

Cinema 2017, noticia caure del niuEl Dia Internacional del Migrant se celebra el 18 de desembre i Mataró se suma per primera vegada amb l’organització d’un acte cultural aquest divendres 15 de desembre, a partir de les 17.30 h, al passatge de la plaça de la Muralla. L’acte consistirà en la pintada d’un mural per la convivència i el passi del documental “Caure del Niu” de la directora Susanna Barranco i que forma part del projecte Fronteres, que compta amb el suport d’Amnistia Internacional, la Fundació Hospital Pere Claver i la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

L’acte, que està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Mataró, l’Associació de Veïns de Mataró Centre, la Unió de Cooperadors i la productora audiovisual Clack Produccions, té com a objectiu fer visible la realitat del fet migratori.
La proposta va dirigida a tota la ciutadania per promoure i conscienciar sobre la realitat del fet migratori, les actituds dels països d’acollida, els drets humans i per reflexionar sobre el racisme i els estereotips predominants a la societat envers les persones provinents d'altres països.