Amazona: bona o mala mare

La pel·lícula és 'El Documental del Mes' al Cafè del Mar

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 13 Novembre 2017 00:00

Cinema 2017, amazona

Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills? Aquesta és la pregunta inicial que es va plantejar Clare Weiskopf, la directora d' "Amazona", la mare de la qual va fugir a la jungla colombiana quan ella tenia onze anys, abandonant-la a ella i al seu germà petit.

Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat. Així, "Amazona" és un viatge a les profunditats de l’Amazones que li servirà per explorar una relació mare-filla que creia perduda i que la transportarà a l’interior del seu propi ser, l’únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa.

Dimecres que ve

El documental, de 82 minuts de durada i que es planteja com un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat, es podrà veure el dimecres 15 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes del Cafè de Mar dins el cicle de 'El Documental del Mes'. Posteriorment es podrà veure també a l'Espai Gatassa de Cerdanyola.