In-Edit on tour a Vilassar

Un festival de documental musical

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 28 Setembre 2017 09:53

Cultura 2017, Festival ineditEl Festival de documental musical In-Edit arriba a Vilassar de Mar en una exhibició que pretén ser un tast pels espectadors. Tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre a partir de les deu del vespre i projectaran dos documentals, seguits de sessions musicals. L'accés és gratuït i obert a tothom i tindrà lloc a la plaça del Círcol. Aquest 'In-Edit on tour' ofereix un tast del Festival que se celebra a Barcelona des de fa 15 anys.

Els dos documentals seleccionats per aquest tast és Callas el dia 29, de Tony Palmer, i Rumba 3 - De ida y vuelta,  el dia 30, de Joan Capdevila i David Casademunt.
El primer és un documental en anglès que ofereix un retrat de la soprano Maria Callas que va viure la vida com un personatge d'òpera.
En segon lloc, Rumba 3 és un film sobre rumba catalana que va rebre el premi al millor documental nacional el 2015. Després de les projeccions un discjòquei completarà la vetllada.

El Festival In-Edit Barcelona constitueix el certamen de cinema documental musical amb més espectadors arreu del món. Ara es proposa començar a Vilassar de Mar un tour per celebrar el seu 15è aniversari apropant aquest gènere a nous espectadors.

+ INFORMACIÓ:
Festival In-Edit Barcelona - Dies 29 i 30 de setembre