Documental a l'Espai Gatassa

Aquest divendres s'hi projecta 'Amateurs a l'espai'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 26 abril 2017 18:40

Cinema 2017, amateurs a l'espaiDins el cicle 'El Documental del mes' aquest divendres l'Espai Gatassa ens presenta la segona oportunitat en menys d'un mes a Mataró de veure 'Amateurs a l'espai', un documental del director danès Max Kestner que replanteja les possibilitats de la tecnologia casolana.

Es tracta de la història d'un dels grans somnis de la humanitat i de com fer-lo realitat malgrat els entrebancs de la vida quotidiana tan simples com perdre el tornavís o les baralles per decidir a qui li toca treure les escombraries.

 

En Kristian i en Peter són enginyers de primer nivell i comparteixen el somni d'elaborar un coet casolà per fer el viatge de la seva vida a l'espai. Acompanyats d’un grup de fanàtics de l’aeronàutica, els dos protagonistes del documental hauran de lluitar contra els desafiaments tècnics i construir un coet amb el mateix pressupost que costaria fer un cotxe.

El documental del mes a l'Espai Gatassa és una iniciativa comuna de diferents entitats com Clack o Associació Cultural Cerdanyola.