L’Escola Pia i l’ESCAC celebren la V Mostra Audiovisual a Mataró

Amb premis pels alumnes d'ESO i Batxillerat

  • Redacció
  • Dijous, 28 Maig 2015 11:17

Cinema 2014/2015, mostra audiovisual santa ana

L’Escola Pia de Catalunya celebra avui, per cinquè any consecutiu, la Mostra Audiovisual. Un certamen que premia els treballs de l’alumnat d’ESO i Batxillerat en les categories d’Animació, Ficció, Documental, Vídeoart i Espot, en col·laboració amb l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Enguany, s’hi han presentat més de 100 treballs de tot Catalunya.

Avui dijous 28 de maig se celebra una gala en la qual s’atorguen els premis als millors treballs amb un jurat professional presidit per Josep Maixenchs, director de l’ESCAC, a més de Julio Paredes, Director General d’Estratègia i Comunicació de TIEMPO BBDO; David Albareda, vinculat a OHM:TV, empresa distribuïdora de formats i programes de TV; Narcís Naudí, periodista i guionista; Jordi Egea, soci-fundador de la productora SMILEFILMS; Rubén de Eguía, actor; Luis R. Álvarez, productor d’Animació i Espots, i el productor Aritz Lekuona.

Els finalistes seran visionats durant la gala que tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Pia Santa Anna. Els premis són una beca per participar en un curs de Summer School de l’ESCAC, mentre que tots els finalistes podran participar en una sessió especial de rodatge d’un dia a l’ESCAC.