Hotel Elèctric: bon balanç de 2013

Preparen nous projectes pel 2014

  • Redacció
  • Dijous, 19 Desembre 2013 11:24

Cultura, hotel electric

Amb la fi del 2013 acaba també el segon any natural amb activitat d’Hotel Elèctric com a principal grup de programació i activitat cultural lligat al cinema a Mataró. Hotel Elèctric tira endavant xerrades, cinefòrums i iniciatives com la recent segona edició del Mercat del Film que són actes d’assistència obligada per tots els amants del setè art de la ciutat.

Fent balanç d’aquest any des d’Hotel Elèctric s’assegura estar satisfet de les activitats organitzades com els Fan Fòrums de LesMis i del Gran Gatsby, les tertúlies del Club 12, la sessió de curts retrofuturistes, l’oferta de cursos sobre cinema o els rodatges on han participat. “I amb el mateix entusiasme seguim treballant perquè l’any 2014 pugueu gaudir d’un munt de noves propostes relacionades amb el cinema i la cultura audiovisual”, assegura l’entitat en la seva valoració.

Entre aquestes iniciatives hi ha dos cursos al CFP Tres Roques: un sobre tot el món de Salvador Dalí i l’altre sobre ‘Directors de cinema essencials’ i també dos cinefòrums a les biblioteques públiques de la ciutat. El 14 de gener a l’Antoni Comas hi haurà una sessió dedicada a la novel·la ‘El lector’ i la seva adaptació al cinema. I dins el cicle ‘Cinema i Crispetes’ de la Pompeu Fabra, al gener es projectarà ‘Mucho ruido y pocas nueces’, de Kenneth Branagh.