Mataró recupera la programació de cinema en versió original

Els films es podran veure al Foment Mataroní

  • Redacció
  • Dijous, 12 Desembre 2013 10:53

Ciutat 2013, foment mataroní

Mataró tornarà a tenir programació estable de cinema en versió original. L’acord entre la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i el Foment Mataroní permetrà poder veure films en versió original al Foment cada tercer dijous de mes fins al maig del 2014.

Aquest acord és el resultat de la proposta sorgida de la taula de cinema del Consell Municipal de Cultura. La taula està formada per l’Ajuntament, an­tics membres de l’antiga Comissió de Cinema que organitzava la Mostra de Cinema a la ciutat, un representant de la programació de cinema del Foment Mataroní i nous membres. Aquesta taula s’encarregarà de proposar les pel·lícules que es veuran. Es projectaran films que estiguin en cartellera així com també documentals.

La programació canvia d’espai i deixa el Teatre Monumental per projectar-se en un espai més reduït i amb menys costos d’obertura, com és el Foment Mataroní. Una vegada s’hagi acabat la temporada s’avaluarà el seu funcionament per decidir les noves propostes de futur. Abans de cada sessió es presentarà la pel·lícula que es projectarà i, sempre i quan sigui possible, es convidarà a directors o persones relacionades amb la producció dels films seleccionats.

La temporada de cinema s’obrirà el proper 19 de desembre amb la projecció del film “Tots volem el millor per a ella” de la directora Mar Coll.