Hotel Elèctric organitza una xerrada mensual sobre cinema

Cinema.

Un cop al mes, l’Arcàdia Cafè Cultural és l’escenari de la tertúlia del Club 12, una trobada promoguda conjuntament pels col·lectius Hotel Elèctric i Processus Creatius, que busca debatre de diferents temes relacionats amb el món del cinema. Des del Club 12 es vol que aquestes trobades serveixin per parlar i debatre de les relacions entre art, cinema, literatura i pensament.

Després d’una primera trobada per marcar les pautes d’aquestes tertúlies, les diferents trobades han tractat de temes diversos com la nouvelle vague o, aquesta mateixa setmana, les adaptacions literàries al cinema. Aquestes trobades van acompanyades de projeccions per il·lustrar el tema tractat.

Així, en la trobada dedicada al cinema dirigit per dones es van projectar dos curts, ‘Un mundo de juguete’ d’Ana Puit Juste, i ‘Deliris d’una poetessa’ de Sandra Sàrrias, i es va aprofitar per conversar amb les seves directores. A banda, també es va parlar i visionar fragments de pel·lícules de directores com Sofia Coppola, Vera Chytilová o Kelly Reichardt.Les tertúlies del Club 12, així com les diferents activitats que es promouen des d’Hotel Elèctric es poden consultar al seu blog: hotelelectric.blogspot.com