Clàssica de 8 a Sabadell per part dels Capgrossos

La colla es veu obligada a canviar els castells que tenia intenció de descarregar per diversos imprevistos i ofereix un 3 de 8, 4 de 8 i una torre de 7

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 04 Setembre 2017 10:36

Capgrossos a Sabadell

Diumenge no va ser el millor dia pels Capgrossos de Mataró en la seva actuació a Sabadell: la colla va haver de canviar el programa castellístic previst per alguns imprevistos d'última hora. Tot i que el seu cap de colla, Cugat Comas, havia anunciat la intenció de tornar a alçar el 3 de 9 amb folre com a castell màxim de la jornada, la colla local va optar finalment per un 4 de 8, seguit del 3 de 8 i la torre de 7 en tercera ronda. Ara que ja ha començat el mes de setembre la colla fa una crida a tots els castellers i castelleres que encara no han trepitjat el local d'assaig per tal de continuar treballant els castells de 9 pisos.

Capgrossos a Sabadell

L'actuació a Sabadell va comptar amb els Castellers de Barcelona, els Saballuts i els Minyons de Terrassa, els quals van descarregar un castell de gamma extra a la ciutat vallesana: la torre de 9 amb folre i manilles. La colla local, els de Sabadell, van oferir un gran programa descarregant el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i la torre de 8 amb folre.