Tripleta màgica a una setmana de Les Santes

El primer 4 de 9 amb folre mataroní de l'any arriba a Poble Sec a només una setmana de Les Santes, juntament amb el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 17 Juliol 2017 10:52

Capgrossos a Poble Sec

Els Capgrossos de Mataró van desplaçar-se diumenge al barri del Poble Sec per actuar amb els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec amb motiu de les festes d'aquest barri. Enmig d'un carrer ample de Barcelona i davant una concentració de guiris sorpresa, els de Mataró van descarregar el ja consolidat 3 de 9 amb folre en primera ronda, donant pas a descarregar el primer 4 de 9 amb folre de la temporada, castell que va pujar amb un tronc ferm però amb una pinya i un folre que van haver de treballar des de l'inici. En tercera ronda va arribar el tercer 5 de 8 de la temporada i, per acabar, dos pilars de 5 pisos. Així els Capgrossos completaven la tripleta màgica en una de les actuacions més decisives de la temporada, un moment determinant per encarar la diada de Les Santes.

El primer 4 de 9 dels Capgrossos aquest 2017

Els de Lleida van destacar pel 4 de 8 que van descarregar en primera ronda, acompanyat de dos castells de set i mig: el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Per la seva banda, els amfitrions van alçar amb èxit el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 3 de 7 amb agulla.

Aspiracions de gamma extra

Ja són sis els 3 de 9 amb folre descarregats aquesta temporada, tres 5 de 8, sis torres de 8 amb folre, un pilar de 6 i el 4 de 9 amb folre que va arribar a Poble Sec. Unes xifres molt llamineres que porten als Capgrossos a proposar-se realitzar la seva millor actuació a la diada de Les Santes vista mai fins ara. Tot i això, el seu cap de colla, Cugat Comas, va deixar clar que abans de res caldrà omplir el pati d'assaig el dimarts i el dijous i la plaça Santa Anna el divendres, per tal de fer bones proves dels castells de gamma extra que es proposen portar a plaça el diumenge dia 23.