Jordi Gonzàlez, cap de colla dels Capgrossos per unanimitat

Demana a la colla “ser més, més forts i més humils”

  • Redacció
  • Dilluns, 19 Gener 2015 10:42

Capgrossos Mataró, jordi gonzalez

Els Capgrossos de Mataró van escollir dissabte a la tarda el seu nou Cap de Colla, Jordi Gonzàlez Porta. La seva elecció es va produir per unanimitat dels més de 150 assistents a una assemblea general que també va escollir Teresa Navarro per segon any com a Presidenta. Gonzàlez va ser l’any passat els sots cap de colla al costat de Mia Castellví que es va acomiadar del càrrec després de tres anys al capdavant de l’entitat.

Jordi Gonzàlez, més conegut dins la colla com a “Jordi de Sants” es va adreçar a l’assemblea traçant els seus plans per aquest 2015, ja que els càrrecs s’han de refrendar d’any en any dins de Capgrossos. El nou cap de colla va demanar “Ser més, ser més gent, tant més malalts dels que no fallen mai com més gent que no ve tan sovint però que saps que pots comptar amb ells” i també va demanar “ser més forts per superar les adversitats i els mals moments”. Gonzàlez no va voler parlar de grans objectius castellers sinó que va assegurar que “l’objectiu ha de ser consolidar ben aviat els castells de 8 perquè els de 8 i mig i els de 9 també arribin abans”. A nivell actitudinal va demanar a la colla "Hem de ser ambiciosos portes endins però cap enfora que parlin els castells. Com a castellers hem de ser humils i treballadors".

Acompanyen a Gonzàlez al nucli dirigent de la tècnica Lluís Martí com a cap de troncs, Alba Galan com a cap de canalla i Cugat Comas com a cap de pinyes, i completen el denominat “pinyol” Àlex Dorda, Daniel Beza i Jordi Sala.

Els Capgrossos mantenen aquest 2015 les seves actuacions habituals com són les tres grosses de Mataró o les sortides a Vilassar, Esplugues, Lleida, Girona o Tots Sants a Vilafranca. Dues de les novetats del calendari és la diada de Festa Major a Terrassa i una actuació a Tarragona, a la diada dels Xiquets, el mes d’octubre.

Navarro, segon any de Presidenta

També durant l’assemblea es va reelegir Teresa Navarro com a Presidenta dels Capgrossos. Navarro va demanar “donar exemple sempre, a partir dels valors dels castells” i va reiterar el seu eslògan de “la colla som tots” per demanar “més implicació” a tots els nivells. Al costat de Navarro hi segueix pràcticament la mateixa Junta amb el canvi de vicepresident que passa a ser Pere Palacios.