Demà, a repetir Tripleta al Mercadal de Reus

El Capgrossos actuen a Reus en una diada de màxims

  • Cugat Comas // Foto: Anna Aluart
  • Divendres, 04 Octubre 2013 00:00

Capgrossos de Mataró, Capgrossos a reus

Els Capgrossos afronten demà dissabte una actuació de màxims a Reus en la Diada del Mercadal en la que l'objectiu és repetir la Tripleta Màgica assolida a Lleida diumenge passat. La Diada, que començarà a les 17:30h suposa una de les cites més destacades del calendaru d'aquest any de la colla maresmenca ja que debuten en una actuació que convoca les millors agrupacions de Catalunya. Els Capgrossos compartiran plaça amb els Xiquets de Reus locals i amb les tres millors colles d'aquest 2013: la Vella de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Jove de Tarragona.

L'assaig especial de la campanya #tornem d'aquesta nit acabarà de determinar les possibilitats dels Capgrossos que volen dur a Reus la seva millor actuació d'aquest any: Tripleta Màgica i pilar de 6. Tot i això, si l'assaig d'aquesta nit anés rodó no es descarta completar el 3 i el 4 de 9 folrats i el 5 de 8 amb un pilar de 7 amb folre que cada cop presenta millors prestacions.

L'assaig d'aquesta nit comença a les 21h al local dels Capgrossos, al Passatge Mariona Galindo Lora, 1.

Demà dissabte surten els busos de la colla a les 15h des de l'Escorxador. De tornada de Reus hi ha sopar i festa pels Capgrossos desplaçats al Mercadal.