El millor 4 de 8 de l’any

Els Capgrossos segueixen acumulant fons en l’inici d’un maig prometedor

  • Cugat Comas
  • Dijous, 02 Maig 2013 07:59

4d8_vilassar_dalt

Els Capgrossos van ser ahir dimecres a Vilassar de Dalt per no deixar la festa dels Sants Màrtirs orfe de castells, un dels seus clàssics ja. Aquesta vegada la colla maresmenca va actuar sola i ho va aprofitar per encetar de bona manera un mes, aquest de maig, que els ha de dur a bones places, a actuar amb bones colles i els hauria de permetre fer el salt a castells superiors. Cap estrena a Vilassar de Dalt en forma de castell, tot i que el 4 de 8, el més destacat de tots, va semblar un producte ben diferent als altres fets anteriorment enguany.

Era el tercer 4 de 8 del curs i va ser el més fidedigne a la forma blava de segellar els castells. Sobretot en la pujada maquíssim. Pel bon camí.

Abans del ‘vuit’ els de blau havien fet un 5 de 7 solvent i es van acomiadar amb la segona torre de 7 a plaça –en porte més a assaig, on no compten– que aquesta vegada va ensenyar la seva vessat més punyetera. Poc lligada a tots nivells, la torre va anar girant i al pas de l’anxaneta i l’inici de la descarregada va arribar a perillar. Res alarmant, el dos ha de seguir menjant sopes i aviat fins i tot podrà anar dalt d’un folre.