Els conflictes que genera el malentès, vistos a través de l'art

Un total de 14 artistes destaparan els malentesos que hi ha darrere de percepcions comunes en una mostra col·lectiva a Can Palauet

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 13 Setembre 2019 09:56

Cultura 2019, expo can palauet

Mataró serà la primera ciutat que acollirà “Elogi del malentès”, una mostra col·lectiva produïda per la Diputació de Barcelona i que fins al gener del 2022 arribarà a nou localitats de la província (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Manresa, Badalona, Granollers, Martorell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa).

L’exposició, comissariada per Joana Hurtado, aglutina les obres d’artistes de diferents disciplines i es pot veure a partir d'aquest dissabte, 14 de setembre, a Can Palauet.

Punts de vista diferents

Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala són els protagonistes d'aquesta mostra, que té com a objectiu "destapar els malentesos que hi ha darrere de percepcions comunes i convidar el visitant a fer-ne la seva pròpia lectura".

L'exposició compta, a més a més, amb un servei educatiu específic i hi ha previstes diferents visites guiades. La primera (dissabte 26 d'octubre a les 18.30 hores) estarà comentada per la comissària, Joana Hurtado, seguida d'un recital poètic a càrrec de la poeta Blanca Llum Vidal. L'alumnat de l'escola Maria Mercè Marçal serà l’encarregat d’oferir la resta de visites: 27 d'octubre i 10 de novembre, a les 12 hores, i 16 de novembre, a les 19 hores.

Exposició Can Palauet

Més activitats

El diumenge 29 de setembre a les 12 hores tindrà lloc la xerrada-acció de l’escriptora, coreògrafa i ballarina, Cristina Morales, a partir del seu llibre “Lectura fácil”. Les performances seran les protagonistes del matí del 17 de novembre amb la participació de diversos artistes.