Visita comentada a 'Íntim Santes' d'Anna Aluart

La fotògrafa proposa una "conversa" sobre la seva exposició de retrats de la Festa Major

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 06 Setembre 2018 16:27

Cultura 2018, intim santes

L'exposició 'Íntim Santes' d'Anna Aluart es pot visitar a Can Marfà fins al 16 de setembre. Resten doncs, els darrers dies, per endinsar-se en la proposta de la fotògrafa mataronina, que va retratar alguns dels protagonistes rere la Festa Major a l'estil tenebrista, de clara inspiració barroca. La proposta va sorprendre i ha rebut molt bones crítiques. En aquesta exposició, Aluart s'ha centrat en el retrat i el domini del retoc per una sèrie d'instantànies amb el que es proposava enaltir les persones que fan possible Les Santes.

A més de la visita a l'exposició, aquest diumenge hi ha convocada una visita guiada a la mateixa per part de l'artista. Serà a les 12 del migdia quan la fotògrafa podrà explicar com va gestar i realitzar aquest projecte d'exposició, com es va inspirar, així com compartir amb tothom qui hi assisteixi el procés amb el qual va arribar a cadascun dels retrats. La 'Conversa amb Anna Aluart' és el colofó d'una exposició molt aplaudida.

L'ocasió també servirà de presentació del llibre-catàleg del projecte, que s'ha enllestit i que surt a la venda. Aquesta publicació servirà perquè quedi constància d'aquest projecte i recopilarà totes les fotografies de la mostra –també les que per qüestió d'espai expositiu no s'han pogut veure a Can Marfà– amb els textos del periodista Cugat Comas.

El 16 de setembre serà el darrer dia per visitar 'in situ' l'exposició de Les Santes d'aquest any. El llibre-catàleg de l'exposició  amb totes les imatges surt a la venda a un preu de 30 euros.