El Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró exposa les seves obres a Bulgària

S'hi presenten les obres dels mataronins Perecoll i Josep M.Codina, entre altres com Tàpies, Miró, Picasso, Saura, Christo i Calder

  • Mireia Camacho
  • Dilluns, 05 Març 2018 08:50

Bassat a Sofia (Bulgaria)

La Galeria Nacional d'Art de Sofia exposa des d'aquest dijous 1 de març la segona exposició de la Col·lecció Bassat, amb motiu de la presidència europea de Bulgària. L'organització ha estat a càrrec del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró, l'Institut Cervantes i l'ambaixada espanyola a Sofia.

L'exposició acull obres del fons Bassat des de la segona meitat del segle XX fins a l'actualitat, amb obres d'autors com Saura, Clavé, Tàpies, Christo, Appel o Calder, que comparteixen espai amb obres dels mataronins Josep M. Codina i Perecoll.

Les obres podran visitar-se fins al 9 d'abril i com a activitat complementària, Lluís Bassat ha ofert la conferència "La creació de la Col·lecció Bassat, una vida com a col·leccionista", la qual ha tingut lloc el 28 de febrer a l'Expo Roca Bath, seu de l'empresa Roca a Bulgària.
Galeria Nacional d'Art de Sofia

La gastronomia mataronina a Bulgària

Durant la inauguració de l'exposició s'ha ofert una degustació de productes del territori als assistents per promocionar la ciutat de Mataró i la Nau Gaudí, seu del Consorci Museu d'Art Contemporani – Col·lecció Bassat. A la degustació s'han inclòs productes com els dolços de Casa Graupera i un vi ecològic d'Alella Vinícola.