'Suited': una reflexió sobre el poder, d'Eduard Novellas

Can Palauet acollirà la mostra de 20 dibuixos que s'inaugurarà el dia 5 de novembre i s'allargarà un mes

  • Mireia Biel
  • Dimecres, 05 Novembre 2014 00:00

Eduard Novelles Suitet

Eduard Novellas presenta 'Suited', la nova producció del M|A|C, Mataró Art Contemporani, a Can Palauet. El pintor reflexiona al voltant del poder en una mostra d'una vintena de dibuixos que s'inaugura avui dimecres i que es podrà veure fins el 5 de desembre.

Mataró Art Contemporani presenta 'Suited', la darrera exposició de l'artista mataroní Eduard Novellas. Es tracta d'una mostra de 20 dibuixos de litopolièster aplicats al dibuix que reflexionen al voltant del poder. Novellas s'interroga sobre a qui li correspon el poder i quins són els models que ens representen. 

Novellas ha utilitzat el dibuix perquè considera que és una eina de comunicació. I s'ha valgut, a més a més, de noves tècniques d'expressió i fotogravat, seguint lògiques properes a la litografia tradicional i l'offset. A Can Palauet s’hi podrà veure un seguit de peces úniques que són fotolits i impressions làser, dibuixos originals, còpies, estampacions i proves de color entre d’altres.

Eduard Novellas - Mataró 1977 - ha estudiat arts aplicades, artista pintor des de molt jove, i enamorat de l’obra gràfica més tard, actualment investiga en les diferents possibilitats que ofereix la serigrafia, la litografia, el gravat, etc. La seva exposició s'emmarcarà dins el projecte M|A|C, que va néixer per donar continuïtat al projecte de Can Xalant.