Mirades Singulars, la complicitat de l’art i la Fundació Maresme

Persones amb discapacitat “versionen” obres d’artistes locals

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 22 Maig 2014 11:54

Cultura 2013, expo fundació maresme

L’Ateneu de la Fundació Iluro és testimoni des de dijous passat d’una exposició que abraça alguns dels artistes més reconeguts de Mataró i usuaris de la Fundació El Maresme. ‘Mirades Singulars’ és el nom que rep aquesta nova iniciativa que, ja en la inauguració i durant els primers dies d’exposició, està recollint bones xifres d’afluència.

Es tracta d’una altra de les noves iniciatives de la Fundació per acostar a tota la societat mataronina la integració de les persones amb discapacitat. En aquesta ocasió l’exercici ha estat el d’exposar obres originals d’artistes locals i les versions que n’han fet usuaris de la Fundació. El resultat és espectacular.

Fundació Maresme

Els artistes que han volgut col·laborar amb aquestes ‘Mirades Singulars’ són Albert Alís, Pere-Màrtir Brasó, Josep Mª Codina, Manuel Cusachs, Marta Duran, Ana García, Ricard Jordà, Perecoll, Marc Prat, Alberto Romero, Tomàs Safont-Tria i Josep Serra. Les seves obres i les dels seus “versionadors” constitueixen una exposició de gran magnitud artística i social.

Fundació Maresme