Requalifiquen com a equipament la finca que acull la Creu Roja i Al Ouhda

El terreny del Poligon de Mata-Rocafonda és de titularitat municipal i fins ara tenia usos industrials

  • Redacció
  • Dimarts, 09 Maig 2017 16:32

Carrer Energia - Mesquita

El Ple Municipal va aprovar la setmana passada la modificació urbanística referent a la finca de titularitat municipal que acull la Creu Roja i l’entitat Al Ouhda, al Polígon de Mata-Rocafonda. El Pla general assigna actualment a la parcel·la usos industrials. L’objectiu de la modificació és adequar urbanísticament els usos dotacionals i de serveis que es duen a terme des de fa anys en aquesta finca municipal.

La requalificació està en període d'al·legacions i haurà de ser confirmada, en darrer terme, per la Generalitat de Catalunya

PUMSA va construir l’any 2000 l’edifici que acull, en planta baixa i primera, les ambulàncies i oficines de Creu Roja, mitjançant un conveni de cessió d’ús a precari de l’espai per a desenvolupar les activitats socials de l’entitat. La major part de la planta semisoterrada està arrendada des del 2002 a l’Associació Cultural musulmana Al-Ouahda, i es destina principalment a local de culte i altres activitats complementàries pròpies de l’entitat, com conferències, formació o centre d’estudis.