Les antigues pistes de conduir seran un aparcament gratuït

La proposta de resolució per crear aparcaments prop de l'Hospital de Mataró va estar aprovada pels membres del Ple Municipal

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimecres, 12 abril 2017 17:08

Les antigues pistes d'examen de conduir

El Ple Municipal va aprovar la proposta de resolució que demanava un manteniment més acurat de la zona on abans hi havia situades les antigues pistes de conduir que resten en desús des de fa anys. A més, la proposta impulsada pel PPC demanava que les pistes del carrer Galícia esdevinguessin un aparcament gratuït, fet que seria beneficiós pels usuaris de l’Hospital i dels equipaments esportius de la zona.

La necessitat de més aparcaments a la zona
Les pistes van quedar sense cap ús després de ser l’espai d’examen pel carnet de conduir i el PPC en proposava aquest nou ús “atesa la necessitat d’aparcament a la zona”, que es troba molt a prop de l’Hospital de Mataró i de zones esportives com les pistes d’atletisme o el camp d’hoquei herba.
A més, la proposta contemplava la necessitat que tenen alguns usuaris d’aparcar moltes hores prop de l’Hospital per pacients amb ingressos de llarga durada i destacava que aquesta proposta reduiria la seva despesa en el pàrquing de l’hospital.

El govern a favor

Tot i els 4 vots en contra dels regidors de la CUP, ICV i la regidora no adscrita, i les abstencions d’ERC i VOLEMataró, la proposta va ser aprovada per majoria amb el vot favorable de la formació que presentava la proposta de resolució, així com PSC, CiU, PxC i C’s.

Badalona i Granollers ja tenen aparcaments gratuïts
Mataró no serà pionera a la zona a oferir aparcament gratuït perquè tant el de Badalona com el de Granollers ja compten amb aparcaments prop dels seus Centres Hospitalaris.