La nova pista coberta de l’Eusebi Millán, també espai multiusos per a 4.000 persones

Una inversió municipal de 489.000 euros cobrirà la pista que utilitzen l'AE Boet, el CFS Ciutat de Mataró i el Club FEM Mataró

  • Mireia Biel
  • Dilluns, 03 Octubre 2016 10:36

Poliesportiu Eusebi Millan

Mataró estrenarà el pròxim mes de novembre la nova pista coberta del poliesportiu municipal Eusebi Millán. Les obres han permès, no només ampliar la pista i adaptar-la a les necessitats esportives dels tres clubs que les utilitzen, l'AE Boet, el CFS Ciutat de Mataró i el Club FEM Mataró, sinó que també han permès convertir-la en un espai multiusos amb capacitat per a 4.000 persones.

L’alcalde de Mataró, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep M. Font, van visitar divendres les obres que s’estan fent a la pista de l’Eusebi Millán i que estaran enllestides durant la primera quinzena de novembre.

Amb una inversió municipal de 489.000 euros, l’Ajuntament haurà cobert la pista poliesportiva per tal que es pugui seguir practicant esport, malgrat que la meteorologia sigui adversa, gràcies també a una façana ventilada que minimitzarà l’entrada lateral de pluja. A més a més, les obres suposen modificar el sentit d’orientació de la pista, envaint parcialment l’espai lliure disponible al seu costat sud i ampliant la superfície d’ús.

El resultat, doncs, serà un espai lliure cobert i permanentment ventilat d’aproximadament 2.000 metres quadrats que es podrà dividir en tres pistes transversals per a bàsquet o una pista central per a la pràctica de futbol sala i handbol.

Un espai multiús per a 4.000 persones

Durant la visita, l’alcalde Bote va remarcar que les modificacions de la pista també implicaran millores per al conjunt de la ciutadania, ja que la pista s’ha adequat per a poder acollir esdeveniments socials i culturals, com ara concerts, per a un total de 4.000 persones.

Paral·lelament a aquestes obres també s’estan duent a terme altres actuacions al pavelló Jaume Parera per adequar les sortides i convertir-lo en un altre espai cobert on realitzar actes de gran format.

D’aquesta manera, Mataró passarà de no tenir cap espai cobert reservat per a aquest tipus d’activitats, a tenir-ne dos, en una ciutat que històricament ho havia reivindicat.