Inici de la remodelació dels entorns de les places de Cuba i Tereses

Els treballs han començat amb el clavegueram del carrer de Cuba

  • Redacció
  • Dijous, 22 Gener 2015 12:00

Ciutat 2014/2015 obres tereses

Aigües de Mataró ha començat aquesta setmana les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram del carrer de Cuba i la plaça de les Tereses. És la primera fase de la remodelació d’aquests cèntrics espais de la ciutat, que a més de la millora dels serveis d’aigua inclouen una nova pavimentació a un sol nivell, nou enllumenat i mobiliari urbà i nova senyalització.

Les obres han començat a la cruïlla del carrer de Cuba amb el Camí Ral. Així, la galeria de clavegueram del carrer de Cuba, que és d’obra de fàbrica de finals del segle XIX i es troba en mal estat, se substituirà per un col·lector de PVC. El carrer de Cuba té actualment 7 metres d’amplada total, amb dues voreres d’un metre cadascuna. Amb les obres d’urbanització es transformarà en un eix cívic i comercial pavimentat a un únic nivell i de prioritat per als vianants. D’aquesta manera es reforça el seu caràcter comercial i es potencia la connexió amb l’eix dels carrers de Sant Benet i Sant Josep.

Les obres a la plaça de les Tereses consistiran a ampliar diferents trams de voreres. Se substituirà el paviment del carrer de Sant Benet entre el carrer de la Concepció i El Torrent, configurant una plataforma a un únic nivell.