Les obres a la Plaça de les Glòries “allunyen” una mica més Barcelona

La important actuació afecta l’entrada al centre barceloní des del Maresme

  • Redacció
  • Dimecres, 19 Febrer 2014 11:52

Ciutat 2013, plaça de les glories

Dissabte passat van començar les obres de transformació de la Plaça de les Glòries a Barcelona i amb elles els desviaments de trànsit i afectacions importants en la mobilitat de cotxes, vianants, transport públic i bicicletes a la zona.
Els treballs s’allargaran fins al mes de juny i permetran la demolició de l’anella costat mar i l’execució de la urbanització corresponent a aquesta zona. Durant aquest període, la sortida de vehicles de la ciutat es realitzarà per l’actual anella d’entrada mentre que la circulació d’entrada es realitzarà pel lateral que s’ha adaptat en superfície.

20 minuts més

Es tracta d’uns canvis que modifiquen i redueixen els carrils d’entrada a la capital catalana des del Maresme, fet pel qual molts dels conductors que des de Mataró i rodalia van diàriament a Barcelona han hagut de canviar de recorregut. “He hagut d’optar per solucions paral·leles que reservava per dies de trànsit dens avisat i, alhora, crec que tardaré uns 20 minuts més a arribar a la feina”, explica en Quim.
Actualment, es calcula que uns 100.000 vehicles al dia circulen per dalt de l’anella i uns altres 54.000 vehicles al dia en superfície.