Comencen les obres per recuperar el Pati del Cafè Nou

Els treballs obriran, entre altres, un nou accés des de La Riera

  • Redacció
  • Dimecres, 04 Desembre 2013 13:58

Pati cafè nou

L’Ajuntament ha començat aquesta setmana les obres d’urbanització del Pati del Cafè Nou. L’actuació permetrà recuperar l’espai per a ús públic, tal com es va concretar en el conveni de col·laboració signat l’any passat entre l’Ajuntament, el Patronat Sagrada Família, el Centre Catòlic i la Unió de Cooperadors.

2300 metres quadrats

El Pati del Cafè Nou està situat a la cantonada entre la Muralla de la Presó i la Riera. L’espai, ara en desús, està ocupat per coberts, hi ha restes d’un envelat i una petita edificació on s’instal·lava el projector de l’antic cinematògraf. El projecte de reurbanització afecta a una superfície total de 2.350 metres quadrats i preveu, en primer lloc, enderrocar i desmuntar els coberts, estructures i edificacions existents.

Per als ciutadans

Amb les obres d’urbanització es dóna compliment al conveni signat l’any passat i que tenia com a objectiu obrir l’espai per als ciutadans mentre no hi hagi una decisió sobre com efectuar el desplegament urbanístic del sector. Mitjançant el conveni, el Patronat Sagrada Família-Centre Catòlic cedia la finca a l’Ajuntament com a titular.