Les cues de l’entrada Mataró Oest de l’autopista C-32 no es solventaran fins a finals de juliol

Aquest passat pont del primer de maig, es van iniciar les obres de construccció d’un carril addicional de l’entrada Mataró Oest de la C-32, des del pont de l’autopista fins enllaçar directament amb la Via Europa. La funció d’aquest és millorar l’accés a la ciutat dels vehicles procedents de Barcelona per l’autopista, i distribuïr directament el trànsit cap a la Via Europa.

El carril addicional a la sortida Mataró Oest quedarà situat a la dreta de l’existent i serà únicament per als vehicles que hagin d’accedir a la Via Europa, un terç dels que entren a la ciutat per aquesta via. Per altra banda, el carril actual conservarà bona part del seu traçat i les opcions actuals de gir.

L’actual entrada a la ciutat acumula una Intensitat Mitjana d’uns 1.200 vehicles en hora punta, entre les 19 i les 20 hores. Amb la construcció d’aquest vial es preveu reduïr en 400 vehicles, en les esmentades hores, les estadístiques anteriors. Contrariament aquesta mesura urbanística poc solventarà els col·lapses i retencions que es generen en el pont sobre l’autopista, entre les rotondes de banda i banda de la C-32, principalment de trànsit encaminat a la gran superfície comercial.

Redacció // Freqüència Iluro