L’Skatepark de Les Hortes del Camí Ral s’encamina a la realitat

Aquest dimarts 14 de gener van començar les obres de construcció d’un Skatepark al polígon Les Hortes del Camí Ral, prop de la rotonda de la porta Laietana. Aquest Skatepark serà una zona pública destinada a la pràctica de patinatge en la modalitat "skate", és a dir, la que es considera patinatge urbà i en la que habitualment els esportistes fan servir taules de monopatí (skateboard) o patins en línia (Roll online).

A primer cop d’ull, la pista pot semblar un gran sot de formes circulars i sinuoses amb tres illetes, dues de les quals tindran cantonades arrodonides i una que no. Per als experts en aquesta modalitat de patinatge, l’skatepark comptarà amb tres zones diferenciades: un "Quarter Pipe" (d’una àrea de 385m2), un "Fun Box" (de 31m2) i una zona "Multibowl" (de 326m2). L’estructura serà de formigó recoberta d’una capa de material lliscant.

El projecte respon a la demanda de joves patinadors, que únicament dispossaven de la pista en U del Pla d’en Boet (carrer Sant Cugat) per possar en pràctica els seus exercicis. Amb aquesta nova instal·lació, que costarà 100.000 euros, s’allunya als patinadors del nucli urbà, alliberant les places i carrers de la pràctica de “l’Skate”.

Redacció// Freqüència Iluro