Detenen l’autor de set atracaments a farmàcies de la ciutat

El pressumpte autor amenaçava amb una navalla als dependents

Un home, de 40 anys i veí de Mataró, ha estat detingut com a presumpte autor d'almenys set atracaments a set farmàcies i a una drogueria de la localitat. L’atracador entrava sempre al vespre a les farmàcies armat amb una navalla, amenaçava els dependents i robava la recaptació del dia.

Agents dels Mossos i de la Policia Local van vigilar els establiments susceptibles de ser atracats pel lladre vespertí, que sempre actuava amb molta calma, i dimarts passat va ser identificat per un farmacèutic. Els policies que estaven vigilant l'establiment van seguir el presumpte atracador quan va sortir de la farmàcia i el van detenir en una acció en què l'arrestat va oposar resistència, segons la policia autonòmica.

Segons que han informat avui els cossos de seguretat, la detenció de José Antonio C.A. ha estat fruit d'un operatiu policial que es va muntar a final de desembre, quan es va detectar un increment d'atracaments a farmàcies. El detingut passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró aquesta tarda acusat de vuit delictes de robatori amb violència.