La Policia Local desallotja un concert en una nau ocupada

L’acte no tenia autorització i les instal·lacions de l’immoble suposaven un risc per a les persones

Policia Local Nau ocupada

El passat dissabte sobre les 22h, un dispositiu de la Policia Local, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, va fer suspendre un concert que s’havia programat sense autorització en una antiga nau ocupada al número 18 de la ronda de General Prim, quan ja hi havia 32 persones a l'interior  –entre elles un infant de pocs anys–, que van ser desallotjades.

La Policia Local informa que durant l'operatiu es va produir la detenció de dues persones per desobediència i resistència a l'autoritat, i dos agents fan resultat ferits lleus. A més, es van aixecar quatre actes per tinença d'estupefaents, dues per notificacions pendents a dos dels identificats i una d'esbrinament de domicili. A més, senyalen, del terra del local es van intervenir diferents quantitats d'estupefaents i una navalla.

L'edifici, a més, no tenia llicència d'activitat ni reunia les condicions mínimes per acollir l'activitat, a causa del mal estat de l'immoble que suposava un risc per a la seguretat dels assistents.

El concert s’havia publicitat a través de les xarxes socials amb el nom de “Primer aniversari del Nabat”, amb la participació de diferents grups musicals. S’estava cobrant una entrada de 3€ per accedir-hi i s’havia habilitat una barra on es venien begudes alcohòliques. 

Des de l'any passat, els veïns van presentar diverses queixes que denunciaven l’ocupació de l’immoble i les molèsties per soroll que generava. En una inspecció realitzada el setembre passat, es va constatar que l’electricitat està punxada i la instal·lació interior pot suposar un risc molt elevat de patir descàrregues a les persones que la manipulin i la solidesa i estabilitat de l’edificació perillen. L’ocupació de l’immoble ha estat denunciada pel propietari i està en via judicial.