La seu del PSC apareix pintada de groc

El fet es va produir durant l'1 de maig, dia del treballador

PSC pintades seu

Ahir, 1 de maig, la seu del PSC va acabar amb la façana pintada de groc, en un acte vandàlic per part d'un grup de persones no identificades. Davant la seu, també s'hi mostrava una pancarta en contra de la reforma laboral.

Pancarta seu PSC

David Bote, alcalde de Mataró, ha denunciat els fets a la seva pàgina de Facebook, escribint: "Així és com entenen la “democràcia” alguns. Malgrat els seus intents per fer-nos callar, no abaixerem els braços! Tenim molta feina a fer i estem en el bon camí!"

També el primer secretari de la Federació del PSC del Maresme, Xesco Gomar ha considerat l'atac "una mostra d'intolerància dels extremistes radicals" i ha afegit: "som gent de progrés, gent de seny, ferms en les nostres conviccions i no ens callaran. La ciutadania confia en nosaltres, diumenge ho vam veure" [pels resultats del 28A a les eleccions generals]. A més, el PSC ha comunicat que presentarà una denúncia a la fiscalia.

Un dels punts que el PSOE va incloure en la seva campanya pel 28A era la reforma laboral del 2012 impulsada durant la legislatura del PP. Sembla que finalment aquest ja no està a l'ordre del dia del partit, i ahir, 1 de maig dia del treballador, els sindicats UGT i CCOO ja van mostrar la seva preocupació pel fet que Sánchez no compleixi el seu compromís preelectoral.