Detingut un jove en situació irregular per vendre drogues a Mataró

El jove va ser atrapat "in fraganti" per agents de paisà del Mossos d’Esquadra

Un jove de 23 anys, veí de Premià de Mar, ha estat detingut aquest cap de setmana pels Mossos d'Esquadra quan agents de paisà el van atrapar "in fraganti" traficant amb drogues en una zona d'oci de Mataró.

Una patrulla dels Mossos que efectuava rondes de vigilància per les zones lúdiques d'aquesta localitat del Maresme es va adonar que el jove, Matías A.O., oferia presumptament substàncies estupefaents a canvi de diners a alguns compradors, al polígon de Pla d’en Boet. Les transaccions es feien des d'un vehicle a l'interior del qual es van trobar més drogues.

Diversos tipus de drogues
El detingut, a més, estava en possessió de 260 euros, marihuana, haixix, cocaïna i materials per a la dosificació de les substàncies, com una balança de precisió, tisores o embolcalls, que van ser decomissats com a proves del delicte de tràfic de drogues.

El jove, d'origen argentí i en situació irregular a Espanya, ja que no té permís de residència, va passar el mateix diumenge a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.