Segueixen buscant el caiaquista desaparegut dissabte

L’home, de 58 anys, és un expert d’aquesta disciplina i soci del Club Vela Mataró

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 19 Març 2018 12:53

La recerca del caiaquista

Els equips d'emergència han reprès aquest dilluns cap a les deu del matí la recerca del caiaquista de 58 anys que es va perdre dissabte passat entre Blanes i Mataró. El dispositiu està format pels Bombers de la Generalitat, Creu Roja, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Salvament Marítim, que coordina la recerca. Concretament, una embarcació i una unitat subaquàtica dels Bombers pentinen la zona compresa entre Blanes i Santa Susanna, una embarcació de Salvament Marítim rastreja la costa de Mataró, Pineda de Mar i fins a Malgrat de Mar i una altra embarcació de la Creu Roja pentina la zona de Lloret de Mar fins a Arenys de Mar. A més, un helicòpter de Salvament Marítim sobrevola la part de la Costa Brava i la costa del Maresme.

El caiaquista va sortir dissabte a primera hora de Mataró amb la intenció de fer una travessia fins a la capital de la Selva Marítima, on es preveia que arribés pels volts de les quatre de la tarda. L'home, soci del Club Vela Mataró,  és expert en caiac i ja havia fet en diverses ocasions aquesta ruta.

Operatiu a Blanes

Al veure que no arribava el germà de l'home, que l'anava seguint per terra, va donar l'alerta als equips d'emergència que de seguida es van posar a treballar.