Un grup de manifestants agredeix un jove mataroní

Ets fets han passat pocs minuts després que acabés la manifestació d'aquesta tarda

  • Cugat Comas
  • Dissabte, 04 Novembre 2017 21:13

Agressió

Un jove mataroní de 29 anys ha resultat agredit per un grup provinent de la manifestació que s'havia fet aquesta tarda. Segons relata un testimoni presencial, un grup d'unes setanta persones que venia des de la Plaça de les Tereses han increpat una parella pel seu aspecte i quan aquesta els ha respost, s'ha produït una agressió en grup, amb cops de puny i puntades de peu. Els fets han passat al carrer de Fray Luis de León i amb desenes de testimonis entre veïns, conductors i vianants. Els agressors han marxat en grup pel carrer de Sant Benet en direcció al Pla d'en Boet, un cop consumada l'agressió.

El mataroní es troba ara mateix ingressat a Urgències, curant-se de les ferides causades per l'agressió. Té previst presentar denúncia i existeix un vídeo gravat per un veí de la zona on s'aprecia l'acció coordinada del grup.
 

El Comitè en Defensa de la República és qui ha fet pública aquesta "agressió feixista" i ha convocat una concentració de repulsa per demà diumenge a les 18h a la Plaça de Cuba

Al seu torn, l'Alcalde David Bote ha condemnat l'agressió mitjançant les xarxes socials