Una estrebada al Mataró Parc acaba amb quatre joves detinguts

Un d’ells tenia pendent una ordre d’ingrés a la presó

El passat dissabte es va detenir quatre persones implicades en un robatori amb violència en el centre comercial Mataró Parc. Els fets van ocòrrer en l’esmentat centre comercial, quan els joves van estirar—violentament— la bossa de mà a una dona estrangera i es donessin a la fuga amb el seu vehicle. Un turisme qe va ser reconegut i denunciat per diversos testimonis i per la mateixa víctima.

Amb les dades facilitades per aquestes persones va ser possible localitzar i interceptar el vehicle ja a l’interior de la ciutat, a la ronda O’Donnell. Els ocupants de vehicle no van saber donar explicacions per justificar la presència dels efectes robats a la dona del centre comercial.

Els quatre joves ocupants del vehicle, tres homes i una dona, van ser detinguts acusats d’un pressumpte delicte de robatori amb violència —estrebada—. Els joves amb edats compreses entre els 18 i els 25 anys i de procedència diferents—Sabadell, Badalona i Mataró—, van passar a disposició judicial. Un d’ells tenia pendent una ordre d’ingrés a la presó, un altre antecedents per drogues—delictes contra la salut pública— i un tercer per danys i lesions.