Baralla amb un mort per ganivetades aquesta nit a Mataró

La Policia Local del municipi ha detingut ja el presumpte autor de l'agressió mortal

  • Redacció
  • Dissabte, 06 Maig 2017 12:50

Els Mossos investigant

Un home de 41 anys ha mort aquesta passada matinada cosit a ganivetades a la sortida d'un bar a Mataró, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El presumpte autor de l'apunyalament mortal ja ha estat detingut per efectius de la Policia Local de la capital del Maresme. L'avís del succés s'ha rebut pels voltants de les 02.30 hores d'aquest dissabte a l'alçada del número 180 del carrer Galícia, a tocar del camp de l'Hoquei Mataró.

Segons les primeres informacions, una forta baralla amb presència de membres d'un grup de 'motards' a l'interior d'un local clandestí proper ha acabat de manera tràgica. La discussió s'ha traslladat a l'exterior del recinte i l'agressor hauria clavat diverses punyalades per tot el cos a la víctima, de nacionalitat espanyola.

Efectius del SEM l'han traslladat d'urgència a l'Hospital Can Ruti de Badalona, on l'home ha mort unes hores després. En aquesta baralla també ha patit diverses ferides de poca gravetat a la cara una dona, de 49 anys, que ha estat evacuada a l'Hospital de Mataró.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord s'ha fet càrrec del cas per tal d'esclarir les circumstàncies d'aquest homicidi.