Presó per a un home acusat de robar en un local de joc de Mataró amb una arma de foc

Els Mossos indiquen que tenia dotze antecedents per fets similars i que es va endur 1.340 euros

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 14 Juny 2016 10:27

Mossos esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 5 de juny un home de 22 anys, nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet per robar amb violència al Mataró Joc Sportium de La Riera, un establiment d'apostes esportives i zona de joc.

Els fets es remunten al 14 d’abril,quan cap a la una del migdia, amb l’establiment obert al públic, tres homes van entrar-hi per separat. Un d’ells es va queixar a la treballadora que una de les escurabutxaques s’havia empassat diners amb l’objectiu que sortís de la cabina de seguretat. Aleshores un altre va amenaçar-la amb una arma de foc i el tercer va entrar a la cabina per robar els diners. Van fugir amb un botí de 1.340 euros en efectiu.

A finals de maig la feina dels investigadors va permetre identificar un dels tres atracadors, en concret el que va amenaçar la treballadora amb l’arma de foc, i van començar a buscar-lo. Finalment el van detenir el 5 de juny a Barcelona.

L’arrestat, amb 12 antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona, que va decretar-ne l’ingrés a presó. La investigació continua oberta per identificar i localitzar els altres dos autors dels fets.