Detingut un veí de Mataró per robar pernils de l'interior d'un camió en una àrea de servei

L'home de 24 anys i nacionalitat espanyola, actuava amb un grup de 4 persones més, 3 de les quals van fugir

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 18 abril 2016 10:35

Mossos esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, de 24 i 25 anys, de nacionalitat espanyola, amb antecedents policials, i veïns de Mataró i Villaviciosa de Córdoba per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa quan intentaven endur-se una càrrega de pernils d'un camió.

Els fets van succeir el passat 9 d’abril a l’àrea de servei de l’Empordà de l’autopista AP-7, dins del municipi de Garrigàs, a l'Alt Empordà. Cap a dos quarts de sis de la matinada, agents de paisà van accedir a l’àrea i van veure com les portes del semiremolc d’un camió estaven obertes i, al costat, hi havia una furgoneta amb les matrícules tapades amb cinta americana.

Quan els policies es van identificar, cinc homes van sortir corrents de l’interior de la furgoneta i del semiremolc. Els agents van aconseguir enxampar dos homes mentre que els altres tres van aconseguir fugir cap a una zona boscosa. Els policies van comprovar que els lladres estaven robant els pernils que hi havia dins del camió aprofitant que el conductor del vehicle dormia a la cabina.

La investigació continua oberta per localitzar els tres homes que van aconseguir escapar. Els dos detinguts van passar a disposició judicial i van ser posats en llibertat.