Busquen un home desaparegut des de finals de desembre

Va ser vist per última vegada el 2 de gener

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 04 Febrer 2016 11:20

Ciutat 2014/2015, home desaparegut

Una família busca des de fa un mes un home que va desaparèixer el 29 de desembre. Els Mossos en segueixen la pista sense resultat i els familiars demanen la col·laboració ciutadana per si algú l’ha vist darrerament. L’home, de mitjana edat, pateix una discapacitat a la part esquerra del coll que l’obliga a prendre una medicació que hauria obviat tot aquest temps.

El dia 29, l’home va marxar de casa per fer un cafè i ja no va tornar més. Hores després va abandonar casa seva i va ser vist per la zona de l’Avinguda Puig i Cadafalch i Rocablanca els dies posteriors. L’última pista que en té la família és la de la seva presència al bar Acuario, on va demanar un refresc per prendre a la terrassa “perquè esperava un taxi”. Els familiars busquen des d’aleshores el desaparegut, d’1,80 metres d’altura i que vestia uns texans i una camisa texana i calçava unes bambes blanques. L’home té els cabells curts i una mica arrissats i porta una arracada en forma d’anella a l’orella esquerra i un penjoll negre.

La família ho va denunciar als Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i estan a l’espera d’una ordre judicial per continuar amb la recerca.