Ingressa a presó un home per robar en sis domicilis del Maresme

Els investigadors també van detenir un segon home per vendre part dels objectes robats en botigues de segona mà

  • Redacció
  • Divendres, 24 Octubre 2014 10:48

Mossos Arro

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir el 16 d'octubre un jove de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Arenys de Mar, com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força en interior de domicili. La investigació també va permetre detenir un altre jove de 18 anys i veí d'Arenys de Munt com a presumpte autor d'un delicte de receptació. Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mataró van iniciar una investigació arran de la denúncia presentada el 23 d'agost pel robatori amb força en una casa del carrer Lledoners de Sant Andreu de Llavaneres. Els autors havien forçat una de les portes del domicili que donava al jardí i, un cop a l’interior, van sostreure joies valorades en 10.000 euros, un portàtil i una càmera de fotos.

Els investigadors van poder identificar el presumpte autor dels fets i van emetre un ordre de crida i cerca.

A més se'l va poder relacionar amb dos robatoris més comesos el 26 d'agost en domicilis del mateix municipi. El 7 d'octubre el van localitzar després de vendre diversos objectes en una botiga de segona mà de Mataró. Els mossos van poder determinar que els objectes venuts provenien dels robatoris en tres domicilis del municipi de Sant Vicenç de Montalt comesos feia només uns dies. També van poder identificar un altre jove que va ajudar a vendre part del material sostret en botigues de compra-venda.
 

Amb antecedents
Els policies van detenir els dos joves el 16 d'octubre, els quals tenien diversos antecedents per delictes contra el patrimoni. Un d'ells va ser detingut com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força a domicili i va ingressar a presó després de passar a disposició judicial l'endemà. L'altre detingut, com a presumpte autor d'un delicte de receptació, va quedar en llibertat a l'espera de ser cridat pel jutge.