Detinguts per robar productes i revendre a mercats

El material sostret té un valor de 20.000 euros

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 14 Octubre 2014 13:39

Robatori cosmetica

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 1 d'octubre a Mataró un total de set persones, quatre homes i tres dones d'entre 26 i 50 anys, acusades de robar productes de cosmètica, higiene personal i neteja de supermercats i interior de camions.

El material sostret, que té un valor de 20.000 euros, es revenia posteriorment en mercats ambulants del Maresme. Precisament, la investigació es va iniciar al passat mes de maig quan es va tenir coneixement que al mercat setmanal d'Arenys de Mar s'estaria produint la venda de productes de cosmètica, higiene personal, colònies, maquinetes d'afaitar entre d'altres, la procedència dels quals podria ser il·lícita. En aquella ocasió es va arrestar un home i una dona quan lliuraven aquest material sostret a un paradista, també detingut ja que s'aprofitava de l'adquisició d'aquests productes per obtenir un major benefici.

Arran d'aquesta primera intervenció,es va iniciar una investigació que va fer possible la descoberta d'un magatzem a Mataró on es guardaven aquests productes de procedència il·lícita. Els investigadors van poder constatar que el propietari del magatzem, aprofitant-se del seu negoci lícit de compra d'aquest tipus de productes, també comprava productes del mateix tipus però robats.

Soci del paradista

Es va culminar l'operació amb la detenció el passat 1 d'octubre del responsable del magatzem, el qual va resultar ser soci del paradista detingut al maig. El mateix dia es van detenir també sis persones més que es trobaven en aquell moment descarregant nous productes en el magatzem. Aquestes sis persones tenen més de 80 antecedents policials, la majoria dels quals per furts a supermercats i altres delictes d'ordre patrimonial com robatoris a interior de camions.

Part dels productes intervinguts van ser sostrets el passat 25 de setembre d'un camió quan es trobava estacionat a l'àrea de descans de l'autopista AP-7 a Benicarló.