S’esfondra part de la porta principal del Parc Central

L’incident es produeix passada la mitjanit sense ferits i l’Ajuntament ho investiga

  • Redacció / G.R
  • Dilluns, 23 Desembre 2013 09:32

Esvoranc Parc Central

Part de la porta principal del Parc Central i les columnes que la sustenten es van esfondrar i van deixar un esvoranc significatiu. L’incident va tenir lloc passada la mitjanit per causes que encara es desconeixen i no es van haver de lamentar ferits. Tant Policia Local com Mossos d’Esquadra es van traslladar ràpidament al lloc dels fets i van acordonar la zona per motius de seguretat.

Segons l’Ajuntament, a les 23:40 de la nit, el policia municipal encarregat de tancar les portes del Parc Central va notar un lleu desajust, un fet que ja va posar en alerta els cossos de seguretat. A la mitjanit, la porta i les columnes van cedir, deixant un forat important, cosa que va implicar l’activació d’un sistema d’emergència. Segons el consistori, la primera revisió del lloc va permetre concloure que el paviment de la plaça Espanya no està afectat, tot i que es va delimitar un perímetre de seguretat. En un primer moment, tot va semblar indicar que la causa era una fuita d'aigua, però aquesta informació no es pot confirmar perquè la investigació segueix oberta, segons fonts de l'Ajuntament.

Esvoranc Parc Central 2

Cap a dos quarts d’una, Policia i Mossos d’Esquadra van tallar el trànsit al seu pas per davant del Parc Central i cap a la una de la matinada s’esperava l’arribada de l’arquitecte municipal que ha d’avaluar l’abast de l’incident.