‘Anda ya!’ desperta la seva audiència des de Mataró

L’Ateneu de Caixa Laietana s’omple per presenciar l’emissió del programa i l’actuació d’Antonio Orozco

El popular programa dels matins de l’emissora els 40 Principales, “Anda ya!”, va abandonar el seu plató habitual per emetre divendres al matí des de l’Ateneu de Caixa Laietana. L’espai es va omplir per veure a Frank Blanco i el seu equip, que han comptat amb la visita de Carlos Latre i el músic Antonio Orozco.

Cada divendres “Anda ya!” emet des d’algun punt diferent de la geografia espanyola, i la passada setmana va ser el torn de visitar Mataró. L’Ateneu va quedar absolutament ple, repartint-se totes les invitacions disponibles per assistir a l’emissió. Com cada matí, l’humor, la música i les fantàstiques imitacions dels col·laboradors del programa van fer gaudir els joves seguidors que el programa té a la ciutat.

Dos convidats d’excepció
La sessió de divendres va comptar amb la visita de dos convidats especials. Les actuacions del músic Antonio Orozco van ser de les intervencions més celebrades en el programa. Els fans van poder gaudir de la interpretació del cantant, que sortí a l’escenari fins a tres vegades i que va cantar en directe i acompanyat simplement d’un teclat i una guitarra. Orozco va demostrar tenir una bona claca de fans a la ciutat. D’altra banda, Carlos Latre va acompanyar Frank Blanco al llarg del programa convertint-se en molts dels seus coneguts personatges com Boris o ‘El risitas’.

El programa va començar a les set del matí i va durat fins les deu. Un cop acabada la sessió radiofònica, els fans van poder fer-se fotografies i demanar autògrafs a conductor, col·laboradors i convidats.